Post by vifabonreso on Mar 11, 2022 18:02:10 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ AXES.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ AXES.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодови глитцх кристали ▞▞▞
▞▞▞ AXES.io 2022 version ▞▞▞
Мислим да је ова игра супер забавна, али нажалост је уништена сулудом количином реклама и плати 2 функције за победу. Када сам ушао у сребрну лигу, био сам против играча који су утростручили моје здравље и штету. Мора се направити баланс у игри. По мом мишљењу, можете побољшати игру тако што ћете учинити да се огласи појављују сваких 3 - 6 рунди, смањујући износ функције паи 2 за победу и додавањем другачијег система рангирања.
Добра игра!
забавна игра једва да постоји кашњење, можете добити пуно оружја и скинова, али има мало превише реклама и додајте још режима игре као што је тимски меч смрти. Али, молим вас, вратите здравље срца јер је само најгоре.
Волим игру, али надам се да ћете у будућности имати још ажурирања. Такође би требало да учините игру изазовнијом, јер сам за пар сати дошао до нивоа 25 без зноја. Свиђа ми се идеја и имате моју пуну подршку у будућим ажурирањима.
AXES.io Акционе udam
Исправио сам своју грешку, али постојала је још једна, након 2 године, оно што је изгледало као лепа једноставна онлајн хаос игра, испоставило се да је брдо смећа за победу, принудни огласи су свуда и сви су на дну буре игре. У закључку, немојте се враћати игри након 2 године све лошијих ажурирања, једини разлог зашто ово није добило 1 звездицу је зато што сам се забављао када је била добра, ниво Д.
Додајте рангове, или лиге, учините игру занимљивијом, има много потенцијала и добићете петицу! 😄
Drop Number® : Neon 2048 Rompicapi nyj
Веома ми се свиђа.
Вау од 2д сада на 3Д моделу и мапи, користио сам да играм ову игру пошто је била 2Д и свиђа ми се колико је више узбудљиво у 3Д.
Зашто се игра увек сруши сваки пут када добијем добар предмет.. бришем и преузимам поново 4 пута... молим вас да је поправите...
Уживао сам у неколико сати колико ми је било потребно да завршим игру, постигнутих 4/4 мечева добијених у пустоши на Златном нивоу. Али желим више опција када су у питању режими игре. Игра је превише линеарна и има само један режим игре.
Едит1 : нова верзија, нове мапе! То изгледа сјајно! Ваш тим је толико интелигентан након што је открио да људи не гледају ваше огласе у старијој верзији. (као ја, платио сам без реклама) Али сада нас терате да гледамо рекламе како бисмо побољшали наше оружје и хп. Можете то учинити боље да натерате људе да купе вашу игру без реклама. Едит.2 нови режим више није забаван. Прекратко је. Ипак смо нашли неке равне варалице у игри. Требало би да постоји начин преживљавања као и раније. (-2 звездице за незадовољну промену)
Искрено, ова игра има заиста добар потенцијал. Али има много ствари које можете учинити боље и ако сам искрен ако не поправите ове ствари, игра неће напредовати и никоме се неће свидети, чија је идеја била да стави људе у меч где имају око 400 здравља и сви остало има 1к И не само то, него када једном победиш игру, не можеш ништа да урадиш, тако да када је победиш, бум ми нестаје из сећања. Ако вам је заиста стало до ове игре, решите њене проблеме. 1 звездица за сада.
Игрица је сјајна,даћу јој 5 звездица. Требало би да сви знају за ову игрицу јер је буквално најбоља. Само да мало мање багује... игрица КИДА и нека је сви скину.Не треба нико да говори ружне ствари попут ових у коментарима јер је игрица најбоља.
斧頭 IO 動作 gre
Дефинитивно разумем жалбе да је игра претешка. Недавно сам поново инсталирао Акес и не могу чак ни да пређем ниво села један јер свако тамо има најмање пет стотина ХП и унапређује оружје. Не знам зашто су то тако направили и волео бих да програмери то поправе.
Ово је веома добра игра. Графика је добра, иако би мало побољшања могло бити добро. Игра и контрола су добри. Али, сви против којих се борим су само ботови, заиста бих волео да се борим са правим играчем. На крају, али не и најмање важно, додајте још коже и опреме.
Игра је забавна, али потпуно неуравнотежена. Немојте чинити да се ботови покрећу на нивоу 20, а играч на нивоу 1. Нека сви почну са првим нивоом. Такође слике у продавници нису ништа попут стварне игре, тако да немојте да вас завара.
Ова игра је гомила врућег смећа. Предности: -Забавно је за првих неколико нивоа ПРОТИВ: -Веома је неуравнотежено до тачке у којој се суочавате са до 10к+ хп играча (ботова) када имате само 100-500 хп - добијате један ударац константно. -Како се добија нова опрема питате се? Платите дијамантима. Како добијате дијаманте? $$$$$$$$$$$$$$$$ -оглас после сваког нивоа. -када се појавите у првој фази сви су 10+ нивоа изнад вас. - мријести су сви безвезни. (Ради те у огромној гомили)
[Не играм баттле роиал мод; али је забавно]Ова игра је заиста забавна! Волим избор оружја и ликове. Волео бих да ликови имају атрибуте, чак и ако не појачавају игру, попут тематске музике или сличног. Дефинитивно забавна игра за онлајн и офлајн забаву! Надам се да ћу видети програмере игара да прошире ово са новим ажурирањима мапа[; такође мислим да би оружје попут трозуба требало да има образац лета правог копља, а не секире која се замахује, И даље 5 звездица од избирљивог играча.
цоол гаме!!!
Лажни мултиплаиер. Можете да искључите Ви-Фи и мобилне податке и и даље ћете бити „повезани“ са сервером са играчима са истим именом против којих сте играли „на мрежи“. Такође, зашто постоје кристали који немају користи? Не можете ништа да купите са њима, али можете потрошити прави новац на њих. Ова игра није ништа друго до хватање новца
Одлично
Веома лежерна игра, забавна, игра за више играча, није потребан Ви-Фи, досадни огласи, једноставне и лаке контроле, не плаћа се за победу, и на крају боља од Певдиепие-овог Тубер Симулатора.
да будем искрен, забавно је, али имам питање, сваки пут када је мој играч мртав, мења мапу некако вртоглаво, можемо ли да изаберемо коју мапу желимо да подигнемо чак и ако је онлајн или офлајн, и надам се да у сваком ажурирању желимо да више карактера и оружја можемо испробати на њему, хвала.
Тако добра игра могу да верујем
У почетку нисте имали фазе и могли сте да достигнете нивое до 50, чак 100 или више, то је било лепо. Ово би требало да донесу као додатак.
Волим игру. Тако је забавно играти када вам је досадно. Једина ствар у вези са игром је да свака лига може да додаје нове мапе, и молим вас да то направите тако да можемо да играмо мапе које смо већ завршили. Ако то урадите, то би било ОДЛИЧНО :Д
Занимљива је АЛИ ПОСЛЕ СВАКЕ ПАРТИЈЕ ДОЂЕ РЕКЛАМА
Игра је супер😁😁😁👍👍👍👍👍
Заиста сам уживао у овој игрици пре овог последњег ажурирања, када сте могли да изаберете да ли желите да играте Деатхматцх или Баттле Роиале. Сада је то само краљевска битка и без обзира колико добро радите у првом делу сваког курса, сви у следећој области су 6 нивоа и 200 ХП изнад вас
Лалалаллалаалалала
Веома забаван добар избор за фпс немају све мобилне игре ту опцију, такође ова игра је забавна и изазовна, али такође има много бесплатне козметике која помаже једну лошу ствар, а то је што не можете да померите угао екрана и нема највећи формат борбе. све у свему, ово је одлична игра
AXES.io Акционе udam
То је стварно добра игра, али имам три звездице јер ја. Слике које приказују у првом лицу, али не могу да пронађем како да пређем у прво лице
Заиста нема много игара лошијих од ове, игре су неправедне од тога колико здравља и штете ботови задају. А ако желите бољи лик са бољим способностима, једноставно морате да играте против њих, чинећи готово немогућим уживање
Па, очигледно не постоји опција за играње на мрежи лол. Завршио сам све арене и заглавио сам у златној лиги. Све што могу да урадим је да наставим да се играм са ботовима.
Вау игра
Па сребрна лига је сада немогућа, сви они или већина њих има 4 додатна пројектила и као 4 следећа мача, поправите ово и нема правих играча само ботови
Нисте провели времена у овоме, ако се поново појавите, изродите се усред борбе, ако сте у отрову ван ринга и победите у игри, отровани сте и даље отровани и имате шансу да умрете када сте победио, проведите више времена у игри и можда би била добра, немојте да правите рекламе ако се на њој једва ради.
Одлична игра
Веома забавно и заразно, једини проблем који имам је то што после победе у последњој арени не постоје друге опције борбе. Да је постојао Деатх Матцх, или рангиране игре са прилагођеним крпама, то би било невероватно. Осим тога, графика је невероватна, игра и контроле. И козметика је такође невероватна.
ПРВО све изгледа добро. ХОХО сачекај да ти кажем о ужасним рекламама које ти дају ове игре. Друго, дају вам насумичне и ужасне огласе. Игра постаје претешка. Прошао сам прво поглавље (село) и дечко када сам стигао до другог, нисам могао да преживим ни минут унутра. Ботови су изузетно паметни. Не препоручујем ову игру, али у контексту је прилично пристојна.