(Android) Kitchen story: Food Fever – Cooking Games oszukuje monety generatora
Mar 11, 2022 17:53:21 GMT -5
Post by vifabonreso on Mar 11, 2022 17:53:21 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kitchen story: Food Fever – Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kitchen story: Food Fever – Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukuje monety generatora ▞▞▞
▞▞▞ Kitchen story: Food Fever – Cooking Games 2022 version ▞▞▞
Zainstalowałem tę grę i grałem do końca 6 razy. Absolutnie to uwielbiam i bardzo go polecam. Dodaj więcej obszarów do przejęcia. 5 s
Najlepsi w sklepie z zabawkami ukończyli wszystkie poziomy czekając na więcej poziomów, które bardzo mi się podobały😩❤
Bardzo mi się podoba.ale wideo nie było w stanie pokazać proszę sprawdzić co jest nie tak, ale radzę go pobrać, dziękuję.
świetna gra, ale masz tylko 5 szans na grę, a potem znów musisz czekać 4 godziny...
Dobra gra, niektóre z tych aplikacji potrzebują więcej czasu, ponieważ nie wystarczy do ukończenia wyzwań zauważ, że nie ma wystarczająco dużo czasu na ukończenie lodowego placu na poziomie 16, napraw tę cholerną grę
To fantastyczna gra, moja ulubiona gra. Ma tyle zadań i tyle nowych dań. Tak bardzo lubię tę grę. Wszyscy musicie tego spróbować i po zagraniu w tę grę jestem pewien, że będziesz fanem tej gry. ☺️☺️☺️🥰🥰 Dziękuję
Daję mu dwie gwiazdki, ponieważ na początku możesz grać bez wifi, ale kiedy dojdziesz do czwartego wyzwania, będzie wymagało wifi
to dobrze, ale jest za dużo reklam i nie mogę osiągnąć poziomu 30 w pizzario
Gra jest bardzo ciekawa i wymagająca, co pomaga nam przejść na wyższy poziom.
Ta gra jest bardzo, bardzo fajna, ale nie ma języka tamilskiego, inne języki są tak złe, że daję 4 gwiazdki ☺☺☺
Fajna gra, ale obsługa bardzo powolna reklama również irytująca?
nie odpowiada za każdym razem, gdy odtwarzam reklamę wideo dla monet... napraw błąd, ponieważ naprawdę nie mogę się doczekać, aby zagrać w tę grę
Niesamowite, ale wydaje się, że potrzebujesz 🤑, aby przejść dalej. Reklamy są niekonfrontacyjne!!! 😁.
Gra nie jest fajna. Pani jest tak powolna, a reklamy pojawiają się za każdym razem, co sprawia, że gra się zawiesza.
Uwielbiam grać w tę grę...ale teraz poprosił mnie o pobranie dodatkowych danych...gdy próbuję pobrać dodatkowe dane, nic się nie dzieje, nie pobrano...nie wiem, na czym teraz polega problem z tą grą ..myślę, że muszę to odinstalować...
Po pewnym poziomie gra się zablokuje....
To niesamowita gra. To poruszyło moje serce. Mam coraz więcej inspiracji 2 gotować. I wypróbuj wiele nowych przepisów. Wyzwania r bardzo łatwe i wspaniałe postacie. Mam nadzieję, że spodoba się wszystkim grającym w tę grę. Po prostu uwielbiam historię kuchni
Reklamy przed załadowaniem gry, reklamy WSZĘDZIE! STRASZNA GRA! Nawet nie marnuj czasu!💪
Okropne doświadczenie nie może nawet niczego wyjaśnić, bo nie sądzę, że mam ten czas, nadal wolę gorączkę gotowania, usuwam teraz tę głupią grę, gram w gorączkę gotowania przez ostatnie 2 lata i robi się coraz ciekawiej, ja myślałem o zrobieniu mojej gry kulinarnej więcej niż trzech różnych typów, dlatego pobrałem to tylko po to, aby zobaczyć, jak źle się zachowuje mtchwwwwwwwwww
Uwielbiam grę tgis, każdy, kto dawał złe recenzje na temat tej gry, nie jest poważny, ponieważ nie ma problemu z grą, pochodzi z twojego telefonu, więc napraw ją z telefonu, uwalnia mnie od stresu. To jedyna gra o gotowaniu, którą nie robię znudziło mi się dziękuję BOGU za udostępnienie mi tej gry z całego serca kocham producentów tej gry przestań, jeśli nie pobierzesz tej gry jesteś głupcem proszę pobierz tę grę kocham ją i pokochasz ją, ponieważ to dobra gra pobierz to
Dobra gra, ale praca w kuchni jest taka krępująca...
Gra jest zabawna, ale jeśli chcesz, aby ludzie w nią grali, powinieneś zapewnić więcej zapasów. Czuje się absurdalnie, aby grać w zaledwie 5 tur.
Muszę być szczery z tą grą, to piękna i inteligentna gra. To sprawia, że ktoś poznaje poziom swojej inteligencji do czegoś lub w twojej karierze.
Ostatnia restauracja zwykle zachowuje się bardzo dziwnie, gdy znikają maszyny. Bardzo irytujące. Chociaż to kocham
Kitchen story: Food Fever – Cooking Games Gündelik tnon
Gra jest naprawdę fajna, ale reklamy są niedorzeczne!
Było ok, dopóki nie wróciło do sklepu z grami i zbyt wiele reklam
To zabawne i trochę wymagające, ale czuję się szczęśliwy, pokonując Jima, w rzeczywistości mam 10 lat, grając w tę grę i jest to świetna zabawa.
Ta gra jest bardzo ciekawa, co prawda daje nam bardzo dobre umiejętności kulinarne, ale czas podany przez klienta jest zbyt krótki, popraw to proszę
Zatrzymaj mnie na 4 poziomach i czekaj! Jak długo??
Dlaczego, do diabła, ta gra działa jak oszustwo .... Grałem w to trzy razy, a wczoraj ją pobrałem i zrobiłem 350 klejnotów i 1300 + monet ... I po pewnym czasie, kiedy dostałem zapasy, moje klejnoty zostały zredukowane do 100 a monet było tylko 130 .... Co to jest? Tak bardzo mi się podobała ta gra…
Gra jest fajna, ale mam problem z dostawą lub czymkolwiek🙄 i to naprawdę denerwujące😏 i będziesz potrzebować dużo pieniędzy, aby kupić awatar😔 Poza tym💁 gra jest świetna💪
Świetna aplikacja, ale jestem sfrustrowany do tego stopnia, że czekam _kilka dni na przybory do gotowania
Grałem w to, było świetnie, ale musiałem grać przeciwko Terissa, ale poproszono mnie o pobranie danych, gdy pokonałem ostatniego przeciwnika, a kiedy chcę wejść, jak grać w grę, nokautuje mnie bez powodu.
Calming Crosswords 言葉 nzg
Nie daje mi wszystkich moich klientów. Zawsze brakuje mi trzech klientów. Gram na mojej komórce. Która jest galaktyką mini s 4
Naprawdę kocham tę grę, ale jedynym problemem, z którym się borykam, jest to, że poziom pizzorelli nie jest otwarty w mojej grze.. Dlaczego? Plz powiedz mi, jak mogę otworzyć ten poziom (pizzorella)?
za dużo reklam, ale poza tym fajnie
Naprawdę nie lubię czasu oczekiwania. To jak 3 godziny na akcję. Postać jest trochę powolna.
Kitchen story: Food Fever – Cooking Games Gündelik tnon
gra jest fajna, ale problem dotyczy zapasów. musisz czekać 3 godziny, a po 3 godzinach otrzymasz tylko 50 dostaw .. proszę zrobić 100 dostaw lub skrócić czas
To była nudna gra.. Tylko po to, żeby wyciągnąć pieniądze, utrudniają kupowanie monet.. A grafika też nie jest tak świetna.. Odinstalowywanie w tej chwili
Proszę ulepszyć tę grę
Zbyt dobra gra, po prostu uwielbiam wszystkie callanges, ale kiedy idę do PIZORELLA na poziomie 1 i klikam opcję „graj”, poziom nie zaczyna się ZAOPATRZENIE Mam 250, ale nadal nie działa. Proszę wprowadzić pewne zmiany, w które chcę zagrać w tę grę. W przeciwnym razie po prostu kocham ❤ grę.
Gra jest niesamowita Ale proszę, chcę grać w trybie multiplayer, próbowałem kilka razy, ale nic nie przychodzi.
to dobrze, ale czy możesz zwiększyć szybkość kelnera, a może spowolnić cierpliwość klientów?
moja gra się nie otwiera, próbowałem w nią zagrać i poproszono mnie o pobranie zawartości. kiedy próbowałem to zrobić, nie wybrzuszał się. proszę, co mam zrobić.