Post by vifabonreso on Mar 11, 2022 17:47:24 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cat Escape ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cat Escape IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ багато точок хак ▞▞▞
▞▞▞ Cat Escape 2022 version ▞▞▞
Я люблю кошеня, тому що коти такі милі, і як ти такий спритний втечеш і можеш вбити копа
Cat Escape Boshqalar toid
Я люблю цей додаток. це дуже просто і легко виконати. Я дуже рекомендую цю гру. Жодних збоїв і рідко реклами. Просто найкращий. Треба завантажити.
перед початком гри має бути інструкція
Cat Escape Gündelik bmym
Гарний, але повністю вражаючий
Ой, дуже мила гра! До речі, R 2 маленькі prblms 1. Після рівня з’являється оголошення 2.Якщо ви хочете отримати щось нове, вам теж потрібно подивитися рекламу До речі, гра дійсно хороша, я рекомендую її ;D
мені дуже сподобалося в рекламі мало принципів і рівнів
Грайте для задоволення.
я прошел игру (круто!
Я думаю, що це добре, тому що в ньому є шафа, щоб сховатися
котік
Я люблю цесс
Його дуже дуже погана погана ігровий кліп пропонує цю нагороду лише 1 монети за повний 1 рівень, це низький приз😡😡😡
Гра клас◉‿◉
День і найкращий спосіб
поки що добре
Хороша гра дуже цікава
Гарний... Подобається
Це хороший додаток, але це дуже погана річ 😔 коли ми граємо один шанс, буде реклама, у цій грі є багато доповнень, і є також рівень гри, це настільки погано, що я оціню цю гру лише 1 зіркою
це не цікавить
хороша гра змінюється легко
класна гра😘😍😻😽💋💌💗
дуже гарна гра
Він досить гальмівний і не синхронізується з вашим пальцем. Котик дуже милий, і якби він не був таким лагим і якби не було так багато реклами, я б напевно залишив цю гру.
тут так багато реклами, що я ненавиджу цю гру, не завантажуйте її
Чудова гра. Проблема в тому, що реклами дуже багато.
Моя внучка любить грати в цю гру, але є якісь досить погані об'яви, які не повинні бути на ньому. Дуже розчаровує 😕
Мені подобається гра, але я маю оцінити її на 3 зірки, доки я не виведу гроші з рекомендованого сайту
Ця гра така мила, я б грав у ці ігри вічно, вона весела, мила та складна, будь ласка, завантажте цю гру, ви не пошкодуєте:3
Я би поклав 100000000000000 зірок ну так не можна і ще я всі уповні пройшов і хочеш більше урівнів щоб ну я не буду через це знижувати оцінку
Гк
Рівень 80 був огидним. Це було те, що я вибрав танк, і коли я стріляв по стіні, стіна не ламалася. Я був злий. Тому я видалив гру. Найгірша гра
Топ, тільки потрібно, будь ласка, складні рівні.
Клас но забагато , поліцій
Завдяки цій грі My Kife Extra Good. Мені завжди подобається ця щоденна перемога, але я вперше😅
Не пройшло навіть 10 секунд у цій грі, і довелося дивитися рекламу. Ні, дякую!
Супер
🥙💞💞💞💞💞💞🥙🥙
Оголошення занадто рано
Супер гра 😻❤️🎁🎈🎉🎀
Я обожню цю гру вона моя улюблена
Не найкращий додаток, тому що в ньому багато реклами. Я оцінив 3 зірки, тому що це досить збій. У нього багато шкур, і багато з них милі. Мені дуже подобається єдиноріг, який ви отримуєте досить рано в грі. Тим не менш, я рекомендую отримати додаток, якщо ви не ненавидите рекламу.
Добре, щоб діти грали.
не видно належним чином, це схоже на припущення
Він з’явився з оголеними зображеннями... видаліть цю програму ЗАРАЗ, ПЕРЕЖ, ЩО ДІТИ ПОБАЧУТЬ ЦЮ ПРОГРАМУ ТА ЗАХОЧУТЬ СПРОБУВАТИ ЇЇ. Він містить оголеність, а мені лише 10, я хотів просто зіграти в нову гру, щоб спробувати, але оголеність?!?!!!?! Ви, люди, божевільні, будь ласка, видаліть цю програму ЗАРАЗ.
斧頭 IO 動作 gre
Я новий користувач. gud як гра ..так смішно..😂
Я вже пройшла всі рівні але як оновити
це непогано, це дійсно хороша гра, але вона повна реклами, це просто дратує
Я так люблю цю гру, що просто треба довго чекати, поки не отримаєш більше рівнів, я ставлю їй три зірки
Я ставлю 3 зірки, тому що я нервую хахаха.. смішна гра, я дам 5 зірок після того, як доведу, що це законно, що ми можемо вивести..
Ця гра прекрасна. Але це зроблено для дешевих хвилювань, і це має лише кілька рівнів. Вони просто повторюються.