Post by stylmidbiosdirsig on Feb 9, 2022 22:05:39 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kingdom Wars ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kingdom Wars IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدهای بیشتر همه ▞▞▞
▞▞▞ Kingdom Wars 2022 version ▞▞▞
بازی عالی هست
فصل2مرحلهاخروشوتجوریببرم؟
اوف بزرگ این بازی تقریباً به اندازه نمونه های تبلیغاتی مینیمالیستی یک بازی محتوا دارد.
اگر سخت تر بود سرگرم کننده تر بود. من 8 سطح اول را گذرانده ام و هیچ یک از مینیون های من در هیچ یک از درگیری ها فوت نکرده اند. که آن را مضحک و بسیار آسان می کند! اگر دشمنان داشتند، 4 ستاره میدادم: آسیب بیشتر، سرعت حمله بالاتر و تولید سریعتر. ... تنها مشکل دیگری که در آن وجود دارد این است که به نظر می رسد توسعه دهندگان تلاش زیادی برای زیبا جلوه دادن آن نکرده اند، فونت ها عجیب و غریب هستند و اندازه دکمه ها ناسازگار هستند. همچنین دستور زبان / جمله بندی عجیب و غریب است.
این یک پول گرفتن برای بازی است. راه رایگان برای بازی یک بازی خسته کننده بی امان است. وقتی بازی می کردم، آن را بیشتر کردند.
من 13000 جم خرج کردم و هیچ قهرمان افسانه ای نداشتم...و سطح انتقام 2 خیلی سخته و راحت تره
تبلیغات بیش از حد این به معنای واقعی کلمه باعث می شود که شما یک تبلیغ را تماشا کنید حتی اگر پاداش تماشای یک تبلیغ را انجام ندهید، پس چرا به خود زحمت دهید که این گزینه را ارائه دهید!؟ این تقریباً هر مأموریت دیگری است! بدتر از آن، بیشتر ماموریتها زمانی که برای اولین بار شروع میکنید، بیش از 40 ثانیه طول نمیکشند (20 مرحله اول را در کمتر از 30 دقیقه، برای مثال هر کدام یک دقیقه بعد از مرحله 10 فقط به دلیل مسافتها انجام میدهید.) تبلیغات بین مراحل را کاهش دهید. /بازدید می کند و مطمئناً یکی از بهترین کلون های «عصر جنگ» است.
روی اعصاب
سلام من قبلا تا محله اخر رفتم هیچ محله جدید نمیونده باید پاک کنم و از اول بیارم
دانلود War of Kings 84 - بازی استراتژیکی "جنگ پادشاهان ...
بازی خوبیه ولی تبلیغات داخل بازی رو میپوشونه☹️
هر چیزی که آنها برای "PvP" تنظیم کرده اند (بدیهی است که شخص دیگری نیست) به وضوح خراب است زیرا یا فقط یک واحد پخش می کند یا اصلاً هیچ پخش نمی کند.
بازی مفرح. اگر کمی عمیق تر بود خوب بود، اما باز هم یک بازی عالی بود
بدنبود
پس از 5 دقیقه بازی کردن این بازی، به نظرم بسیار جالب است که قطعا این داستان را کامل می کنم
Kingdom Wars - Tower Defense Game Strategy ylut
خوبه ولی شانسی قهرمانی میده من تا مرحله 69 رفتم
medieval-kingdom-wars-سفارش - دریافت -پستی -بازیهای
این بازی بسیار زیبا است اما برخی از مراقبین های مخالف مانند تیراندازی کمان قدرت بسیار زیادی دارند اما کاراکترهای من قدرت افزایش چندانی ندارند.
خیلی بازی خوبی ولی مرحله ی اول قولش خیلی خیلی سخت.
سلام محمد مسیح بخت افروز حاضر به صورت یک واحد آپارتمان های لوکس ساحلی و جنگلی و کوهستانی است که به صورت یک واحد ویلای دو صفحه را به همین صورت است.
این یک بیننده تبلیغاتی است که بین تماشای آنها کارهایی انجام می دهد. سپس برای بالا بردن فروش خود بازی به معنای واقعی کلمه روی صفحه نمایش شما فلش می شود. خدایا چه آشغالی
Kingdom Wars - Tower Defense Game સ્ટ્રેટેજી uhd
HeroCraft - Wikipedia
بازی خیلییییییییی هست حتما باید نصبش کنید اونایی که میگن حرفشون رو باور نکنین ولی هر کسی یک نظری داره نظر من اینه(:
عجب کسشری
Dancing Road: Color Ball Run! Hudba elg
این چند مگبایته
در ابتدا کمی مبهم بود، چند بازی انجام دادم و بسیار سرگرم کننده است. به افرادی که در حال مطالعه هستند توصیه می کنم اگر این سبک بازی را دوست دارید دانلود کنند. قطعا به دیگرانی که irl می شناسم توصیه می کنم.
نوعی سرگرم کننده برای یک روز، سپس آن را نیز می شود، فوق العاده بزرگ، و نوع آسیاب که فوق العاده خسته کننده است.
من همیشه برای هر برنامه ای که در عرض 5 دقیقه حذف نصب نشده است، با 3 ستاره شروع می کنم. تا کنون خیلی خوب. تی بی سی
عالییییییییی ولی زود مراحلش تموم میشه😐
دسضجچظضبلتاتغلاتذردذاو لند ذعمممتااااافبلللرللللاللللللللللللللللالللاتاااااااااتتتتتتاااااعتتعتتعننت
سرگرم کننده است، اما تبلیغات بسیار زیاد!
تبلیغات خارج از کنترل است. من حتی نتوانستم یک "بازی" بازی کنم، اما مجبور شدم 2 تبلیغ را تماشا کنم. کاملا منزجر کننده اگر بتوانم ستاره های منفی می دهم.
سلام من قبلا بازی داشتم و فکر میکردم اژدهای آخر و کشته شدم الان دوباره نصبش کردم اما بدیش اینه که شخصیتهای دیگه ای نداره وله بازم ممنون🙏🙏🙏😁
به چیش معتاد شدی بیچاره . برای سنین دو تا هفت سال خوبه
بازی خیلی خوبی هست
مسخر ۲ستاره هم زیادش
یک ستاره زیاده خیلی چرطه آدماش زود باز نمی شن
عاثتحیت hbxvuxr Djbxu38772
Stormbound: Kingdom Wars Game for Android - Download
خسته کننده میشه
بازی خوب، ارتقا دهنده کوچک سرگرم کننده. تبلیغات خیلی تهاجمی نیستند، من نیازی به ادامه تبلیغات بی وقفه برای پیشرفت احساس نمی کنم که خوب است. نکته منفی این است که افت اقلام در برخی از سطوح به شدت ناامید کننده است. بهتر است سطوح با کاهش 100 درصدی آیتم در زمان تکمیل، دشوارتر شوند، به جای اینکه صرفاً برای افت تصادفی سطوح آنها را آسیاب کنید - یا حتی شانس افت را افزایش دهید. همچنین پخش خودکار کمی بد است، اغلب واحدهای مختلف را حتی با طلای فراوان ارسال نمی کند.
Kingdom Wars جنگ پادشاهی یک بازی استراتژی عالی از روایت جنگ های پادشاهی در سیستم عامل اندروید است + نسخه مود شده و بی نهایت.
خیلی عالییییییییییی حتمن نصب کندید👆
Medieval Kingdom Wars - آپارات
دانلود Kingdom Wars Hack 1.6.7 – نسخه پول بی نهایت جنگ ...
خیلیممنونمبهترینبازیدنیاست
خیلی چرته