Post by stylmidbiosdirsig on Feb 9, 2022 21:53:42 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crazy Cooking - Star Chef ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crazy Cooking - Star Chef IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ ενεργοποιήστε τη λειτουργία θεού ▞▞▞
▞▞▞ Crazy Cooking - Star Chef 2022 version ▞▞▞
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά στο τέλος όλοι θυμώνουν και φεύγουν γι' αυτό έχω πρόβλημα να φτάσω στο επόμενο επίπεδο
Μου αρέσει το παιχνίδι αλλά έκανα μια αγορά και ΑΚΟΜΑ δεν το έχω λάβει. Παρακαλώ βοήθεια
烹飪達人- 製作各種美味食物的餐館遊戲 休閒 zut
πολύ καλό παιχνίδι πιο γραφικό
ç-CVS dz
Το χειρότερο παιχνίδι!! Δεν μου έσωσε ποτέ!
Ήταν βαρετό παιχνίδι
Είναι πολύ βαρετό οι πελάτες έρχονται πολύ αργά
Πολύ δύσκολο παιχνίδι
Κολλάει εκεί που δεν μπορείτε να παίξετε καθόλου και το μόνο που κάνει είναι να σας στέλνει σε κύκλους για διαφημίσεις. Είναι χαζό
Εξαιρετική δουλειά, αλλά το διαμάντι του παιχνιδιού είναι πολύ χαμηλό
ειναι πολυ ωραιο παιχνιδι και πολυ εθιστικο Απλα Πρέπει να μπορουμε να περνουμε διαμαντια πιο ευκολα
Πρέπει να κάνετε πάρα πολύ για να φτάσουν οι πελάτες και να ζητήσουν το φαγητό, το φαγητό φαίνεται να μαγειρεύεται σε πραγματικό χρόνο, κάτι που δεν είναι αποδεκτό επειδή είναι παιχνίδι και δεν μπορεί καν να κάνει συνδυασμούς. Δεν μου άρεσε
Δίνετε περισσότερα διαμάντια... 1 διαμάντι στα 10 μόνο; Αναβαθμίστε το
δεν μπορείτε να κερδίσετε αρκετά για να κάνετε αναβαθμίσεις!
είναι πολύ καλό κορίτσι, το λατρεύω και θα το λατρέψετε επίσης
Συνεχίζει να μπλέκει και δεν με αφήνει να υπηρετήσω τους ανθρώπους
Είναι διασκεδαστικό αλλά απλά διασκεδαστικό δεν είναι υπέροχο
Θα του δώσω 2 αστέρια. Το παιχνίδι είναι ενδιαφέρον αλλά δίνει λιγότερους πολύτιμους λίθους και επίσης οι ενημερώσεις του παιχνιδιού έρχονται πολύ αργά. Προσθέστε ένα μέρος ινδικού εστιατορίου όπου όλα τα είδη των ινδικών φαγητών θα είναι διαθέσιμα όπως και τα φαγητά της Μπενγκάλη.
Πάρα πολλή δουλειά
Πρώτα ήταν καλό, αλλά τώρα για να πάω σε άλλο μέρος, έκλεισα 15 επίπεδα, βαριέμαι να παίζω στην ίδια κουζίνα, n Μην παίρνεις αρκετά διαμάντια επίσης 😭😭😭 Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά το πρώτο πράγμα ήταν καλό απλά ολοκληρώνοντας μερικά επίπεδα πηγαίνοντας σε άλλη κουζίνα πρώτα έφτασα σχεδόν σε 5-6 εστιατόρια, αλλά τώρα είμαι ακόμα κολλημένος στο πρώτο 😓😓 παρακαλώ παρέχετε περισσότερα διαμάντια😁😁😁
Είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά νομίζω ότι θα πρέπει να προσφέρει περισσότερα jems παρά μόνο ένα. Στο messenger προσφέρει 3 jems. πρέπει να παρακολουθήσετε πολλά βίντεο μόνο για να αποκτήσετε 10 jems, κάτι που δυσκολεύει την αναβάθμιση.
είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι μαγειρικής για να παίξετε
Είναι τόσο εξαιρετικό παιχνίδι και ζητώ από τον παραγωγό να δώσει περισσότερες πηγές πολύτιμων λίθων επειδή οι πολύτιμοι λίθοι είναι πολύ απαραίτητοι σε αυτό το παιχνίδι
Δεν μου αρέσει η ολίσθηση αντί για το χτύπημα.
Αγόρασα το ειδικό και δεν μου έδωσε ποτέ τα νομίσματα ή τα διαμάντια
Δεν χρειάζονται πολύτιμοι λίθοι για να αγοράσετε και να αναβαθμίσετε τα πάντα.. το κάνει λιγότερο διασκεδαστικό γιατί για να λάβετε συμβουλές για να περάσετε ένα επίπεδο χρειάζεστε περισσότερα πετράδια για αναβάθμιση. τότε όταν προσπαθώ να πάρω τα κουνήματα δεν κουνιέται μερικές φορές με αποτέλεσμα να επιβραδύνω..
Είναι διασκεδαστικό και η μουσική του ramen shop είναι χαλαρωτική, θα συνιστούσα να παίξετε το παιχνίδι
Είναι πραγματικά διασκεδαστικό να παίζεις αλλά είναι πολύ δύσκολο
Πάρα πολλές διαφημίσεις! Δεν μπορώ καν να παίξω το παιχνίδι!
Quiz: Juego de logotipos Preguntas y respuestas wxj
Το καλύτερο παιχνίδι του τύπου του εκεί έξω, κρίμα που χτυπά ένα paywall τόσο νωρίς. Χρειάζεστε πολύτιμους λίθους για να προχωρήσετε, αλλά χωρίς να ξοδέψετε χρήματα δεν μπορείτε να κερδίσετε αρκετά για να συνεχίσετε να παίζετε.
Είναι τόσο καλό και υπάρχουν νόστιμα φαγητά εκεί
τρελαθηκα για αυτο το παιχνιδι!! αλλά τώρα βαριέμαι!!! από που μπορώ να πάρω πολύτιμους λίθους... κανένα βίντεο χωρίς τυχερό γύρισμα;;; πώς μπορώ να πάρω πετράδια;;; Βοήθησέ με
Είναι ένα ωραίο παιχνίδι. Μπορούμε να πάρουμε εύκολα περισσότερα πετράδια bcz οτιδήποτε χρειάζονται πετράδια
είναι διασκεδαστικό και υπάρχουν πολλά διαφορετικά επίπεδα για να παίξετε
Ωραίος και υπέροχος χρόνος περνάει αλλά δύσκολο να αποκτήσεις πολύτιμους λίθους.
Πάρα πολλές διαφημίσεις. Καταλαβαίνω ότι χρειάζονται διαφημίσεις, αλλά αυτό είναι υπερβολικό.
Είναι εθιστικό, αλλά χρειάζεστε πολλά διαμάντια για να προχωρήσετε, τα οποία δεν είναι πάντα διαθέσιμα και ο κουλοχέρης δεν δίνει διαμάντια
Διασκέδαση. Ελπίζω να είναι το ίδιο με το να παίζετε στο fb ότι κάθε διαφήμιση βίντεο ισοδυναμεί με 3 διαμάντια
Παίζω αυτό το παιχνίδι για περισσότερο από ένα χρόνο τώρα το λατρεύω το μόνο πρόβλημα που είχα είναι όταν κατέβασα τη νέα έκδοση έχασα όλη μου την πρόοδο
Είναι κυριολεκτικά αντίγραφο του Cooking Fever
Η εμπειρία είναι καλή, τα γραφικά του παιχνιδιού είναι ωραία, αλλά τα πράγματα στο κατάστημα είναι πολύ παραθαλάσσια και τα διαμάντια για να το αγοράσεις είναι πολύ λιγότερα..🥺🥺
Δεν σου δίνει διαμάντια για να προχωρήσεις πιο γρήγορα με αποτέλεσμα να χάνεις την πίστα!!!μόνο αν δεις κπ βίντεο παίρνεις 1 διαμάντι κι αυτό με το ζόρι...!!!!κρίμα...
Συνολικά αγαπήθηκε! Είναι εύκολο να συλλέξω πολύτιμους λίθους και νομίσματα ΑΛΛΑ το ADS με κάνει να θέλω να διαγράψω ολόκληρη την εφαρμογή. Απλά μπορεί.
μου αρέσει να μαγειρεύω 😋
Kenapa jd ga ada diamond sama koin gratis; 😭😭😭