Post by stylmidbiosdirsig on Feb 9, 2022 21:50:48 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rebaixados Elite Brasil ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rebaixados Elite Brasil IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ gems generator kodova ▞▞▞
▞▞▞ Rebaixados Elite Brasil 2022 version ▞▞▞
Razlog zašto sam igru ocijenio s tri zvjezdice je zato što; Nadao sam se da ću moći raditi burnouts, drift donuts i bilo koje druge zabavne stvari, ali još uvijek mi se sviđa grafika i mogućnosti prilagođavanja vlastitog automobila.
Zašto bi itko ikada razmišljao o preuzimanju ove igrice to je gubitak prostora i ovi automobili izgledaju kao da kreator pokušava privući djecu od 4 godine kao da stvarno ako volite automobile stvarno biste trebali potražiti jdm tunere ili nissan silvia, toyota supra ,subaru wrx stvarno nemojte instalirati ovu igru
Vrlo dobra i realistična igra volim ovu igru, ali jedino što bi trebalo biti tu je da mora postojati vaša vlastita kuća....bit će zabavnije. .😀
stvarno je dobar, ali i više automobila i kamiona također strastveni dodati .stvarno preporučljivo za preuzimanje
World of Tanks Blitz Стратегије kbue
Inew v8 vs samsung, Nurbs surface intersection, Heap vs stack ios, ... Hachette partworks model railway, Rain bird 5000 plus prs, Torpedo brasil telecom web
Hakirani Rebaixados Elite Brasil za Android | Trikovi i kodovi
Stvarno lijepa igra, ali popravite kašnjenja i greške poput zašto ne mogu reproducirati svoju glazbu bez ikakvih kašnjenja?
Moji automobili nemaju nikakav zvuk i moja svjetla se ne žele paliti i gasiti, možete li to popraviti
Igra ne radi i jezik se ne mijenja pa riješite ovaj problem jer opet ne radi ispravno
Igrica je stvarno dobra i lijepa za igranje treba joj automobile i ljude koji samo hodaju da možete razgovarati s njima pozovite ih u svoju kuću i vrata se moraju otvoriti kada želite otvoriti
1 zvjezdica jer kada se igra učita na 100, ali ne otvara kartu
Dobra je igra, ali trebali bi dodati još automobila i prikolica i kad pustim pjesmu, igra se ponovo pokreće, zato joj dajem 4 zvjezdice
U OVOJ IGRI TAKOĐER TREBA DODATI HONDU
možda trebate dodati neki auto
Rebaixados Elite Brasil הדמיה ajd
Starije verzije aplikacije Rebaixados Elite Brasil za Android
Volim ovu igru, ali ne vidim ljude kako hodaju uokolo i promet se ne kreće uokolo, ali samo se vaš igrač kreće okolo i škola, trgovina za kućne ljubimce itd. morate dodati prijatelje, ali ne i online igranje. Mrzim igrati online, ali molim vas dodajte ih 🙏🏼🙏 🏼🙏🏼🙏🏼😎 . Ne mogu puštati glazbu 🎵 u svom autu, i dodati dom za igrače, dodati kućne ljubimce za igrače i posljednje aute.
Yoooooo ova igra ima potencijal, molim nastavite raditi na njoj, molimo dodajte gdje možete puštati glazbu glasnije kada otvarate prozore, molimo dodajte drogu gdje možete biti i diler, nadam se da ćete svi razumjeti moj komentar. Shvaćam da ova igra nije engleska nada čuti od tebe uskoro ostani na sigurnom, ipak ne štedi
2 zvjezdice jer nema misije
🔥⭐⭐💓
Obožavam ovu igru, ali ljubazno vas molimo da dodate Ljudi u igricu, a također i u naš auto
Dodajte još automobila molim i mnoge druge stvari npr. promet više automobila
Ova igra je nevjerojatna i realistična grafika je vrlo dobra, ali volio bih da ima više automobila poput Mercedes-Benz E-klase i konceptualnih automobila kao što su Mercedes-Benz i Mazda furai onda ću vam dati pet zvjezdica
Car Parking Multiplayer
Igra je sjajna.... Ali treba više novih automobila i moći će biti poput igre iz stvarnog života
Ova igra je vrlo realistična. Ali nema prometa i ne možemo ući u svoj dom. Molimo vas da napravite malo prometa.
Oprostite, ali ova igra nema viper mustang i lamboghirni, molim vas i napravite je online😊
My Summer Car.exe prestaje raditi
Dao sam tri jer si uklonio jednu jako lijepu glazbu koja je bila u igri u starim verzijama. Vratite molim vas??? Također bi trebalo biti više aktivnosti i trebali biste moći pristupiti policijskoj postaji. Pješaci bi trebali biti tu i trebalo bi biti više automobila. Trebale su biti misije. Uz sve ovo, i dalje je lijepa igra
Jako mi se sviđa tvoja igra, samo što auto ne skreće lako u zavojima. Samo bih volio da možete dodati Vw polo TSI, Vw Tiguan R i ažurirati maksimalni kut upravljača.
Kad vidim igru rekao sam da nije dobra i hajde da je probam kad probam grafika je tako dobra, ali morate dodati još superautomobila i dodati kao u stvarnom životu s hranom što je najvažnije
Izvrsna igra. No, bilo bi lijepo da postoji još nekoliko SUV-a na izbor. I ako možete imati +1 lika u istoj igri, čak i ako samo oponašaju radnje vašeg Avatara.
Wasim volim te simaran
Ova igra je divna i dobra, ali još uvijek nedostaje jedna dobra značajka, a to je lik u prvom licu, volio bih da tu značajku dodate likovima. Dodajte kameru iz prve osobe na likove, molim!
OVA IGRA JE JAKO RUŽNA I NISAM KUPIO NIJEDAN AUTO JER JE MOŽDA ZAKLJUČAN